Velkommen til nyt medlem Jackie Schreiber


Her er lidt info fra en ny kører !
Katrine og jeg har 2 Lippizaner og den sidst ankommende og den yngste er nu (5 år) er vi startet på at kørt til for sikrer et halvt år siden, da vi tænkte at det var en god måde at træne hesten uden at sidde på den.
Vi havde også lavet en lille aftale med Bo, som vi har købt heste af, at efter vi havde reddet Sebes til skulle vi prøve at sætte den for vogn.
Hos os er det Katrine og min datter ( Maria ) der ride og jeg sejler. Men det blev mig, som kom op på vognen, da det passede bedst med tiden. Jeg tog med Bo til Roskilde for at få undervisning af hans underviser Peter i samarbejde med Bo. Og Sebes tog det rigtig fint og jeg blev mere og mere involveret i træningen og fik super fine råd fra andre kuske som Udo, Claus og Peter, som også var til træning hos Peter. Det gik så fint, at jeg deltog på nogle lørdags træninger, som blev startet af Malene som også kører. Det var super lærerigt og meget meget hyggeligt, det at se de andre og selv træne med fælles mad og evaluering af alle som havde kørt
Og nu er jeg blevet lidt bidt af det og syntes det er sjovt og hyggeligt at arbejde med Sebes og vi har nu købt en brugt træningsvogn og har været på vores første lille tur med hjælp fra ( Øl kusk)Henrik slagter.
Glæder mig til mange nye oplevelser med vogn kørsel!