15.04.2018

Velkommen til nyt medlem, Astrid Johanne AndersenAstrid er 10 år og er lige begyndt at køre med sin pony. Hun er veninde med Mathilde og hendes far Nikolaj har hjulpet os i gang med at køre. Vi har ingen erfaring med det, men glæder os til at komme i gang. Det er Astrid der skal køre.

 

Astrid er her groom for Kirsten

16.02.2018

Velkommen til nyt medlem, Katrine Binzer.

Tak for velkomsten. Jeg er ny i kuskesædet sammen med min pony Lily som er ny for vogn. Lily er 14 år, welshpony  og ser ud til at nyde at være kørehest og vi glæder os til at komme til at køre noget mere. Jeg har Lilys hoppeføl på 3 år gående derhjemme og arbejder på at de kan blive et tospand. Men først skal jeg blive lidt mere rutineret, og det håber jeg bl.a. kan ske ved nogle af alle SOKs arrangementer. Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen.

Venlig hilsen Katrine

20.03.2017

Velkommen til nye medlemmer, Anne Marie (Mie) og Henning Culmsee. Mie og Henning har to miniature shetlændere, Yellow 3 år, der er red dun og Player 2 år, der er sort. Planen er, at de to skal køres i tospand. Træningen med lange liner er gået i gang og sulky og saletsele venter lige om hjørnet. Tospandsvogn og tospandsseler er bestilt. Vi glæder os til at se jer på SOK´s baner.

Player og Henning. Yellow og Mie.

14.03.2017

Velkommen til nyt medlem, Trine Pedersen:

Jeg hedder Trine Petersen og bor i Ålsgårde  min fødselsdato er 13-12-56. Jeg er ven med Anne og Hans Otto Min hest er en knapstrupper vallak og bliver 10 år. Han hedder Kolumbus. Jeg er næsten lige begyndt at køre. Kolumbus har kørt i alle sine år. 

Og her er så Kolumbus.

03.10.2016

Så er stævnesæsonen sluttet af med et brag i SSK til årets finale. I DressurCup vandt jeg dagens konkurrence og blev samlet nr. 2 med kun 1,89 point op til den samlede 1. plads. I TopCup blev jeg nummer 2 i dagens konkurrence på en meget teknisk svær og tung/våd bane, og blev samlet nr. 1 af klasse B. Jeg er meget tilfreds og stolt af lille Oliver, og glæder mig til at køre i klasse A i forhindringskørslen næste år. Stor tak til Klindt Rideudstyr for det fine røde vinderdækken - det er vi meget glade for - og stolte over at have vundet.

Med venlig hilsen Kirsten.

11.04.2016

Velkommen til nyt medlem, Sebastian David Simonsen 

Hej!
Jeg er blevet spurgt, om jeg ville skrive lidt om mig selv, så du kunne byde mig velkommen i SOK. Så det gør jeg så nu. Smilende ansigt med smilende øjne Mit navn er Sebastian ( manden med hatten) jeg kører lipizzaner og har to smukke heste drenge, en på 4 en Neopolitano som hedder Napoleon. Han skal starte med rytter nu og også som køre hest. Og så har jeg en på 8. En Convasano der hedder Coffee. Han er kørt i 9 mdr. og redet i 3 år. Mine planer er, at køre to-spand, når jeg og hestene er klar.