Hans-Jørgen bakker ind i "lade". foto Lone Jørgensen

Henning Nielsen Dejligt igen at opleve stor interesse og god stemning ved dagens KøreTREC aktivitet. Tak til Anne og Hans Otto for at "huse" os i ridehus og at kunne få en forsmag på orienteringkørsel i det fri.

Stor tak til Henning Nielsen som havde lavet trec kursus , vi var alle begejstrede, og håber vi fremover kan få lidt trec træning, gerne i forbindelse med dressur og kegletræning i SOK,kunne være skægt at se hvordan det kan udvikles. Mvh. Anne Pedersen

 

En god dag med Trec hos Anne og Hans Otto.
Tak til Henning for gode påhit.
Kan varmt anbefales. Mere af det Tak Mvh. Lone Jørgensen

 

SUPER KøreTREC igen på programmet i SOK

 

Det er NU man skal melde sig til en sjov og hyggelig TREC dag

 

SOKs Undervisningsudvalg og Henning arrangerer en Super køreTREC dag den 24.3 hos Anne og Hans Otto, Fuglebakkevej 11, 3000 Helsingør 

Få en opdatering - uanset om du har prøvet KøreTREC eller ej - så du er klar  til træning/stævne(r) over for- og eftersommer, hvor TREC kan indgå.

 

Kom med hest og vogn eller uden og kør med hos en af de fremmødte ekvipager. Afhængigt af vejret kan vi være inde / ude og måske nå et smut i skoven.

 

Henning vil præsentere/udlevere det ny Oplæg til Reglement for køreTREC i DK, som også kommer på DKFs hjemmeside  Reglementet er udarbejdet  bl.a efter tilbagemeldinger fra de køreforeninger og selskaber, som er igang med KøreTREC. Der vises også helt nye sjove og udfordrende  opgaver til forhindringsdelen.

 

OBS. Bromme tager dele af TREC med i det spændende åbne Påskestævne 2018 og der arbejdes på en fælles åben træningsdag  for nogle af de sjællandske køreforeninger   Mulighed for  extra køreTREC aktiviteter i 2. halvår 2018.

 

SIDSTE NYT: De første er allerede tilmeldt ;-)

 

Program: Dagen afvikles med 2 hold  med 3-4 ekvipager ( fordeles løbende ved tilmelding )

 

Hold 1.kører fra kl 10.30 – 12.15 ( incl pauser )

 

Hold 2 kører fra kl 12.30 -- 14.15 ( incl pauser )

 

Tilmelding – med eller uden hest og vogn -  hos Henning 40328430, - vi må måske må bruge "først til mølle". 

 

Tag selv evt. frokost med ! Der sælges kaffe/kage –øl og vand, hele dagen.

 

Alle fremmødte vil opleve en GOD køreTREC dag !!

 

Mvh SOKs Undervisningsudvalg og Henning