24.03. TREC dag

SOKs Undervisningssudvalg og Henning arrangerer en Super køreTREC dag den 24.3 hos Anne og Hans Otto, Fuglebakkevej 11, 3000 Helsingør 

Få en opdatering - uanset om du har prøvet KøreTREC eller ej - så du er klar  til træning/stævne(r) over for- og eftersommer, hvor TREC kan indgå.
 
Kom med hest og vogn eller uden og kør med hos en af de fremmødte ekvipager. Afhængigt af vejret kan vi være inde / ude og måske nå et smut i skoven.
 
Henning vil præsentere/udlevere det ny Oplæg til Reglement for køreTREC i DK, som også kommer på DKFs hjemmeside  Reglementet er udarbejdet  bl.a efter tilbagemeldinger fra de køreforeninger og selskaber, som er igang med KøreTREC. Der vises også helt nye opgaver til forhindringsdelen.
 
OBS. Bromme tager dele af TREC med i det spændende åbne Påskestævne 2018 og der arbejdes på en fælles åben træningsdag  for nogle af de sjællandske køreforeninger. Så må vi se om der er basis for extra køreTREC aktiviteter i 2. halvår 2018.
 
Yderligere detaljer følger ultimo  februar om tilmelding, tidsplan,  osv. Reserver gerne plads nu hos Henning 40328430, da vi måske må bruge "først til mølle". 
 
Mvh SOKs Undervisningsudvalg og Henning