7. April - Standerhejsning og arbejdsdag. Vi mødes ved klubhuset kl. 10.00 hvor vi starter med en bid brød og en kop kaffe. Herefter sætter vi dressurbanen op og åbner klubhuset. Måske vi gør lidt rent og kigger på hvad, der evt. skal foretages af udbedringer og reparationer på området. Tilmelding er ikke nødvendig, så bare mød op til hyggeligt samvær et par timer.

Husk Påskestævnet hos Bromme lørdag d. 31. marts. Se Propositioner her: http://www.brommekoereforening.dk/

Torsdag d. 15. marts Vi siger tak til dyrlæge Louise Hellenberg for et godt og lærerigt foredrag om Den Gamle Hest. Vi havde en hyggelig aften i Niels og Arnilds dejlige lokale.

Lørdag d. 10. februar, søndag 25. februar, søndag d. 11. marts og søndag d. 24. marts, har vi fåer lov til at låne Anne og Hans-Ottos ridehus til træning/undervisning. Nærmere oplysninger følger, men sæt allerede nu et X i kalenderen.

Hjertelig velkommen til vores nye sponsorer:

Tømrermester Egon Bech: www.e-bech.dk

 

Wagner VVS Service: www.wagnervvs.dk

 

De nye SOK jakker i soft-shell med broderet SOK-logo til 500kr. Kan bestilles hos Kirsten tlf. 29651861

Som I kan se på vores hjemmeside har vi fået lavet en aftale med Klindt Rideudstyr om nye klubjakker. Det er i en lækker softshell udgave. Der hænger nu nogle stykker i klubhuset, der kan prøves, hvis man har interesse i at købe en.

 

Webmaster: Anny Olsen
Kontaktes på tlf. 21 20 01 68 eller anny@sok-koere.dk